Hummel har fået sin anden storhed i slutningen af 00’erne.

I spidsen for det danske firma står den karismatiske leder Christian Stadil, der købte det skrantende firma i 1999. Christian Stadil har rettet op på firmaet og splittet aktiviteterne op i en fashion og en sports del.

Han er også kendt som forfatter til bogen Company Karma, hvor han sammen med en anden management guru, professor i ledelse Steen Hildebrandt fortæller om sin personlige og forretningsmæssige tilgang til verden.

De mener, at ledere skal tænke langsigtet og skabe god energi, fordi det smitter. Hvis det lyder buddhistisk, så er det fordi det er det!

 

Hummel udsalgFuld fart frem for Hummel

Hummel VM-trøje 1986Hummel var med, da det danske fodboldslandshold sparkede sig til EM-guldet i 1992.

Og hvem husker ikke den bolsjestribede landholdstrøje fra VM i 1986?

Man kan næsten høre sportskommentator Svend Gehrs’ bemærkninger om Michael Laudrups tryllerier på banen, ikke?!

Men hverken landsholdet eller Hummel kunne holde pusten. Hummel dykkede gevaldigt og tabte i den grad terræn til giganterne fra Adidas og Nike på markederne, indtil vi trådte ind i det nye årtusinde.

Siden er det gået stærkt for Hummel. De har fundet nye græsmarker (og græsbaner). Med design af modetøj til børn og voksne – og med sko og støvler, der også danner mode hos børn og deres forældre. Hummel sneakers eller hi tops / basketstøvler, casual sportssko, ballerinaer eller gummisko. Hummel er med på sko- og tøjnoderne – til privat brug, til jobbet, til det hele for en ny generation af danskere.

Klubtrøjer

Mange store klubber spiller i Hummel.

 

 

Seje Hummel sneakers til børn

Farverne er rappe, og der er velcrobånd på Hummel sneakers, så raske piger og drenge kan komme hurtigt i og ud af skoene. De er seje og farverige.

Velcro i stedet for rigtige snørebånd, hjælper små raske piger og drenge, der ikke har lært at binde sløjfer endnu, med at  komme hurtigt i og ud af deres Hummel sneakers.

Ungerne elsker dem.

Og forældrene kan heller ikke stå for dem, fordi de ofte vækker minder om deres egen barndom eller ungdom, hvor Hummel regerede det danske marked for gummisko.

 

Hummel badetøj til børn

Hummel er også fremme i skoene, når det gælder design af badetøj til børn. Badeshorts, Bermudashorts, bikinier, badedragter, badeheldragter og bade t-shirts.
Der findes badedragter til piger – traditionelle badedragter i et stykke

Bikinier eller bikinitrusser til piger

Bade heldragter til drenge og piger

Badebukser / badeshorts til drenge i flere varianter:
De traditionelle badebukser.

Badebluser / bade t-shirts med korte eller lange ærmer

 

Nice Hummel sneakers

Nu er Hummel tilbage på arenaen – med masser af seje sneakers og andre cool og trendy sko, hi tops, støvler med meget, meget mere.

 

 Og til de allermindste…..

Hvorfor ikke klæde baby i lækkert undertøj fra Hummel?! Det er lækkert og smart.

 

Hummel vinterstøvler i sort - brun

Gå på Hummel udsalg

For den hurtige er det blot at klikke videre her, så du selv kan tjekke hvilke Hummel sko og sneakers, der er på udsalg.

 

Hummel natdragter til børn

 

 

Hummel vinterstøvler

Bliv klar til vinteren – og find et par lækre Hummel vinterstøvler. De ligner de øvrige hi tops eller sneakers, men de er forede og lavet så de holder fødderne varme vinteren igennem.

Hummels vinterstøvler er lidt højere end de almindelige hi tops / sneakers, de har tex membran og et lækkert og blødt fleecefoer, der sikrer varme og tørre fødder!! Skoen lukkes med tre velcroremme, hvoraf den øverste er ekstra bred med logo. Sålen er som altid god og robust.

De fås i størrelserne 26 til 40.

Hummel Snowboot JR. vinter sneakers  Hummel vinterstøvle med højt skaft  Hummel Stadil High tex med rosa

Hummel vinterstøvler i sort og blå  Hummel vinterstøvler i lilla    Hummel vinterstøvle i brun  Forede vinterstøvler fra Hummel    Hummel vinterstøvle i sort   Forede Hummel vinterstøvler

 

Hummel

Gummistøvler – tørre fødder ja tak!

Hummel har også udarbejdet en serie af flotte gummistøvler til børn.

Så er du sikker på, at dit barn godt kan hoppe i pytterne uden at få våde fødder – med mindre vandet kommer i fra oven! Det er jo set før….

 

 

Farver i massevis

Hummel sneakers fås i flere forskellige farvevarianter. Uanset om man er dreng eller pige, så er der et par seje Hummel Sneakers, der passer til én.

De seneste par år har enhver rask pige eller dreng gjort krav på et par seje sneakers.

Tjek listen med seje Hummel sneakers til børn og lad det komme an på en prøve!

 

Hummel prewalker til de helt små

Meget sødere bliver det ikke end med disse smarte prewalker sko / babysko fra Hummel til de helt små børn. Hummel prewalker er velegnet til de helt små børn, der er i gang med at tage deres allerførste skridt og har brug for bløde såler.
Hummel prewalker fås i tre forskellige farvekombinationer:

Hummel prewalker hvid  Hummel Prewalker blå  Hummel prewalker pink

 

Hummel Ballerina

 

 

Hummel Flip Flop – smarte sandaler

 

Hummel Casual Sportssko