Kæmpe udsalg på CeLaVi gummistøvler til børn.

Kid’s World har sat masser af CelaVi gummistøvler til børn på udsalg. Priserne er presset i bund, og du kan gøre en rigtig god handel, hvis du er kvik.

De nedsatte CeLavi gummistøvler til børn fås i mange forskellige modeller – nogle er høje og almindelige gummistøvler, nogle er ankelhøje. Nogle er til piger – andre helt klart til drenge. Der er CeLaVi gummistøvler til alle unger! Der er dømt sprælske og lækre gummistøvler til al slags leg udenfor. Vejret kan bare hoppe og danse, kan det! Det kan ungerne i hvert fald gøre, hvis de får sådan et par gummistøvler på.

Men som skrevet – du skal være hurtig, for nogle af modellerne fås kun i ganske få størrelser. Nogle sågar kun i en enkelt størrelse.

Om CelaVi gummistøvler

CeLaVi gummistøvler er danskproducerede og indeholder hverken  nikkel, pvc, tungmetaller, phthalater eller andre lignende stoffer. Det betyder, at du med disse gummistøvler gør det bedste for dit barn, når det handler om at beskytte det mod farlige stoffer.

CeLaVi gummistøvler er forholdsvis smalle bagtil, så dit barn undgår at have gummistøvler, der svupper når han eller hun leger eller løber i dem.

Gummistøvlerne er produceret i 100% naturgummi og er fuldstændigt vandtætte.

 

Når du hopper videre til gummistøvle-udsalget, kan du under hver enkelt gummistøvle læse nærmere omkring størrelser.

Nogle af gummistøvlerne er en anelse store i størrelserne, men den oplysning finder du i beskrivelsen af den enkelte gummistøvle.

Find de rigtige mål

Du finder også en udførlig oversigt over målene i de enkelte gummistøvler. Du kan med det samme se, hvilken størrelse, der svarer til en fod på xx cm.

Det er derfor en rigtig god ide at måle dit barns fod, og så sammenholde dine mål med de retningslinjer, du finder i beskrivelsen af gummistøvlen.

Du får også anvisninger i forhold til, hvor meget plads du skal regne med til at vokse i.