Friis & Company sko model Cordelia.

Friis & Company sko

Den er hip. Den vækker opsigt: Friis & Company sko model Cordelia.
Den har en kilehæl på 12 cm og et plateau på fire cm. Den er skinnende sort og er flettet i tofarvet bast.

Lidt om kilehæl sko

For ganske få år siden var begrebet kilehæl sko ukendt for de fleste. I dag er de en fast del af begrebsverdenen, når kvinder og piger shopper smarte sko. Stil dig i en skobutik og lyt til, hvad de unge kvinder spørger efter, når de kommer ind: Har du nogen smarte sko med kilehæl?

Ordet kilehæl er måske ikke det mest sexy, men det er kilehæl skoene til gengæld! Kvinder på kilehæl rager godt op i landskabet og får en helt special gang. Der er stil over at gå i et par kilehæl sko omend det kræver lidt øvelse, hvis man er vant til Converse eller flade ballerinasko.

Farver på Friis & Company sko

Friis & Company sko model Cordelia fås i sort med tofarvet bast effekt i den flettede underdel af denne sko med kilehæl og plateau.

Størrelser

Du får Friis & Company sko model Cordelia i størrelserne EUR 36, EUR 37, EUR 38, EUR 39 og EUR 40.

EUR betyder blot, at der er tale om europæiske størrelser i modsætning til US eller UK størrelser.

Gratis fragt og levering

Friis & Company

Du får leveret Friis & Company sko model Cordelia lige til døren uden det koster dig noget i levering. Der er kort sagt gratis levering.

Hvis skoene alligevel ikke passer dig, så kan du kan bytte dem og prøve dem i en anden størrelse. Det er også gratis for dig. Der er vedlagt en retur-label som du kan benytte, hvis du vil bytte.
NB. Du handler i en online shop, der er e-mærket.

 

Sko Mekka er uden ansvar for prisændringer og udsolgte varer. Når en pris er angivet, afspejler den prisen den dag omtalen er oprettet.
Når du handler, handler du med webshoppen i den anden ende af linket. Sko Mekka er uden ansvar for handler, der indgås.